Friday, March 20, 2015

laserpen


Laatst hoorden we, de stad van Deer Trail, Colorado, zag zijn stad boord split op een ordonnantie dat de verkoop van drone jachtvergunningen aan iedereen die voor $ 25 een pop zou laten, mits ze kunnen lezen en begrijpen Engels laserpen . (Amerika!) Met ongeveer een maand te gaan tot een speciale verkiezing op 8 oktober om besliste het lot van de maatregel, de dood-van-onder-certificaten zijn al bijna te verkopen als warme broodjes.
Dat is volgens Phil Steel, de man die het voorstel auteur. Staal vertelde de Denver Post dat hij al heeft verkocht ongeveer 60 licenties-en in plaatsen zo ver verwijderd van de Rocky Mountain West Australië, niet minder. Zijn maatregel maakt eerlijk spel van elke drone cruisen onder 1000 voet, dus nee, dit is niet alleen een symbolische verklaring.
Sterke 10000mw groene laserpen
"Mijn bedoeling is om mensen aan te moedigen om terug te schieten", aldus Staal. "We hebben ons geduld verloren."
De zeer officieel uitziende licentie om de robot spionnen killl komt op doorschijnende 8,5 x 11 inch vellumn papier.
En dat is gewoon geweldig. Mensen zoals staal, die toegeeft dat hij zelfs nog nooit gezien een drone in het Deer Trail zoekt, zijn boos als de hel over overheidstoezicht, en ze zijn gewoon niet van plan om het meer nemen laserpen 3000mw. Dat is een goede zaak.
Maar hier is het probleem: Je vertelt me ​​dat je gaat naar een drone plukken uit de lucht met een shotgun? Veel succes met dat.
Wil je echt te verknoeien met een drone? Gebruik een laser pointer. Je weet wel, de soort die je aan de voorkant van de Limp Bizkit UFO in het Family geschoten Values ​​Tour '98, of dat je gebruikt om speels en kort terroriseren uw huisdier. (Je bent een lul.)
Serieus. Vaststelling van een laser op de payload van een drone's gaat om zich te wreken op zijn datalink. Vergeet niet, het gaat over de datalink, dom. Dus tenzij je gebruikt iets in de trant van de TrackingPoint Precision-Guided Vuurwapen, een slimme geweer gemodelleerd naar straaljager lock-en-launch-technologie die het mogelijk maakt voor de juistheid één schot op 1000 meter, laserpen blauw je gaat naar een ruwe hebben tijd sniping een kleine droge UAV. En voor een aantal redenen, waaronder maar niet beperkt tot wind, de zwaartekracht, en zonglans. (Steel wetsvoorstel zegt alleen dat het zou OK om het vuur op een drone bij daglicht zijn.)
Maar ik kan nu al zeggen dat, tenzij je met het ministerie van Defensie of de rechtshandhaving, die beide TrackingPoint is de marketing van zijn technologie, of als je hebt $ 20.000 tot rond, ben je waarschijnlijk niet gaat worden met behulp van iets zoals de PGF naar beneden dat drone. De toekomst van shotgunning drones is niet op zoek naar zo helder.

No comments:

Post a Comment